Skarpa önskar alla kunder en underbar sommar!

Datum: 7 juli 2017

Skarpa önskar alla kunder en underbar sommar!

Vi ser tillbaka på ännu en intensiv vår. När de flesta börjar ta semester är våra transaktionsjobb ofta på sluttampen så alla är inte i mål ännu. Men några av oss har redan tagit semester och njuter av ledigheten. Vi på Skarpa önskar alla våra kunder och affärsvänner en glad sommar!

Nöjda kunder är vår belöning
Våren har varit intensiv men också inspirerande för oss alla. Vi har hjälpt kunder i internetsektorn att sälja sitt bolag till USA, Nordic Family Group har hittat ett nytt hem och Hettich har blivit förvärvade av Addvise (Nasdaq First North Premier). Inte minst har vårt kompetenta analysteam med Mai-Mai i spetsen levererat värderingsrådgivning till mängder av kunder. Det händer mycket i marknaden och då händer det mycket hos oss!

Amanda lämnar Skarpa
En stor förändring inför höststarten är att Amanda har valt att lämna Skarpa. Amanda är partner och medgrundare till Skarpa och har varit en viktig grundpelare ända sedan start med sin erfarenhet från finansiell rådgivning. Efter mer än tio år tillsammans önskar vi Amanda lycka till framöver och hoppas på både gästspel och besök framöver.

Vi blir ständigt bättre
Skarpa har sedan start stadigt ökat vår betydelse i näringslivet som en oberoende finansiell rådgivare till ägare och företagsledningar. Vi är en viktig partner till våra kunder i en tid när hjulen snurrar allt fortare och antalet företagstransaktioner står på topp. Skarpa har byggt upp en bred kompetensbas där vi både fungerar som affärspartner i företagsaffärer och inte minst som rådgivare i de mest transaktionstekniska detaljerna. Visste ni förresten att över hälften av våra affärer sker med utländska köpare?

Vi fortsätter oförtrutet att förbättra oss och ser fram emot många transaktioner under resten av 2017.

Vi på Skarpa önskar glad sommar!


Anmäl dina intresseområden till Skarpas köpardatabas.

När du skickar informationen till oss godkänner du att vi registrerar dig i vår databas.

Intresseanmälan