Skarpa lanserar ny köpardatabas

Datum: 28 april 2010

Skarpa lanserar ny köpardatabas

Skarpas köpardatabas
Skarpas ambition är att vara Sveriges ledande rådgivare för de ägare som söker köpare till sina företag värda mellan 15 och 300 miljoner kronor. I varje försäljningsprojekt som vi genomför, gör vi en grundlig nationell och internationell sökning av potentiella intresserade industriella, finansiella och privata köpare för just det företaget. I takt med att vi har växt, har allt fler företag och privatpersoner kontaktat oss och vill få information om de företag vi har till försäljning. För att kunna hålla en god service både till både köpare och säljare vill vi därför försöka strukturera informationen avseende de köparintressenter som kontaktar oss.

Skarpa har därför skapat en databas för seriösa och aktiva köparintressenter. På så sätt kan vi snabbt söka fram de köpare som anmält intresse om just den typen av företag som vi för tillfället har till salu.

Vi kommer löpande att hålla denna databas uppdaterad, men ca en gång per år kontaktar vi alla köparintressenter som anmält sig till databasen för att be dem uppdatera informationen, så att vår databas vid varje tillfälle innehåller så korrekt information som möjligt.

Databasen kommer sedan vara en källa som vi använder då vi kontaktar potentiella köpare. Den är dock inte en garanti för att man kommer att få reda på alla våra pågående försäljningsprojekt. Det är alltid vår uppdragsgivare (säljaren) som har sista ordet kring vilka företag och personer vi kontaktar med information om att ett företag är ute till försäljning.

För att komma till vår köpardatabas använd snabb länkarna till höger


Anmäl dina intresseområden till Skarpas köpardatabas.

När du skickar informationen till oss godkänner du att vi registrerar dig i vår databas.

Intresseanmälan