har förvärvats av

ALLIANCE+ köper Express Gruppen AB

ALLIANCE+ AB, som är en av Sveriges och Danmarks största aktörer i servicebranschen, har förvärvat Express Gruppen AB. Express Gruppen, med verksamhet i huvudsak i Stockholm, grundades 1998 och har sedan dess haft en fantastisk utveckling.

Express Gruppen, med verksamhet i huvudsak i Stockholm, grundades 1998 och har sedan dess haft en fantastisk utveckling. Företaget omsätter idag 117 MSEK med ca 400 anställda. Express Gruppen utnämndes 2012 till årets Glansföretag .Bakgrunden till försäljningen är att Express Gruppen ska kunna fortsätta utvecklas kraftfullt på den svenska marknaden.
ALLIANCE+ är en av Skandinaviens ledande aktörer i servicebranschen med kunder både inom offentlig och privat verksamhet.

Företaget ägs av den danska kapitalfonden Polaris Private Equity. ALLIANCEPLUS erbjuder ett brett utbud av tjänster inom facility management och har rikstäckande verksamhet. Med uppköpet av Express Gruppen AB stärker ALLIANCEPLUS AB sin verksamhet ytterligare i Stockholmsområdet och är ett steg på vägen mot fortsatt expansion på de skandinaviska marknaderna.

Transaktionsteamet från Skapa
Magnus Lövdén
Erik Geijer
Malcolm Wiberg och Carl Christian Rösiö, Advokatfirman Lindahl.

Kontakta oss


    Anmäl dina intresseområden till Skarpas köpardatabas.

    När du skickar informationen till oss godkänner du att vi registrerar dig i vår databas.

    Intresseanmälan