Profilmakarna får ny ägare

Datum: 6 februari 2012

Profilmakarna får ny ägare

PRESSMEDDELANDE 2012-02-06

Profilmakarna i Södertälje har från och med den 1 februari 2012 nya delägare samt ny VD.

Skarpa, genom transaktionsledare Jesper Wigelius, företrädde grundarna i strukturaffären.

Som ett led i att utveckla och bygga vidare Profilmakarna för framtiden har Mari och Lasse Sandblom valt att ta in Minvest AB som delägare. I samband med detta har Profilmakarna även valt att anställa en ny VD i Joachim Marmstedt.

Joachim Marmstedt har en gedigen sälj- och marknadsbakgrund och kommer senast från tjänsten som kommersiell chef inom Keynote Media Group (publ).

– Det känns väldigt kul att ha med Joachim på denna resa. Vi känner oss mer laddade än någonsin och tillsammans är jag och Mari övertygade om att framtiden kommer bli ännu bättre säger Lasse Sandblom

Profilmakarna har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt och som ett led i att bygga vidare för framtiden har de nu valt att göra denna förstärkning.

– Det är med nyfikenhet och spänning som jag nu ska förvalta och bygga vidare detta fantastiska företag. Det ska också bli otroligt roligt att få jobba tillsammans med så härliga och kompetenta personer som Lasse och Mari och hela personalen på Profilmakarna säger Joachim Marmstedt.

2011 var det bästa året i Profilmakarnas historia och företaget blev även under hösten valda till Årets Företagare i Södertälje/Nykvarn. Profilmakarna startades år 2000 och omsatte 25 miljoner under 2011. Bolaget har i dag 8 anställda.

Joachim tillträdde sin tjänst den 1 februari.


Anmäl dina intresseområden till Skarpas köpardatabas.

När du skickar informationen till oss godkänner du att vi registrerar dig i vår databas.

Intresseanmälan